Eerste elftal

Bondscoach roept Sadílek op voor belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden Tsjechië

Bondscoach roept Sadílek op voor belangrijke EK-kwalificatiewedstrijden Tsjechië

Komend weekend staat speelronde acht van de eredivisie op het programma. Dan gaat FC Twente op bezoek bij Fortuna Sittard. Daarna is het weer tijd voor een interlandbreak, de tweede van dit seizoen. Dit houdt in dat een deel van de spelers weer uit gaat vliegen. De eerste die een uitnodiging heeft ontvangen is Michal Sadílek. Hij is door de Tsjechische bondscoach opgeroepen voor de komende twee EK-kwalificatiewedstrijden.

Op donderdag 12 oktober wacht de uitwedstrijd tegen koploper Albanië en op zondag 15 september speelt Tsjechië thuis tegen Faeröer Eilanden. Tsjechië staat op dit moment op de tweede plek in de poule met twee punten minder dan Albanië. Echter heeft Tsjechië als enige in de poule nog een wedstrijd tegoed. De verrassende nummer drie is Moldavië dat in punten gelijk staat. De grote tegenvaller in de poule is Polen dat vierde staat met vier punten achterstand op de koploper.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties