Eerste elftal

Brama erkent: "Daar heb ik heel veel geluk mee gehad"

Brama erkent: "Daar heb ik heel veel geluk mee gehad"

Wout Brama speelde op 11 juni de laatste wedstrijd in zijn loopbaan. Brama is een echte clubicoon van de Tukkers en heeft alles gewonnen wat er maar te winnen valt in Nederland. Hij blikt terug op zijn doorbraak en vertelt dat het destijds makkelijker was om door te breken dan in de succesjaren van FC Twente.

"Het eerste jaar dat ik startte bij Twente speelden we om de 10e plek. Dat is een heel ander niveau dan vier jaar later, dan sta je gewoon in de bekerfinale onder leiding van Steve McClaren. Toen kwamen spelers als Steven Berghuis, Tjaronn Chery en Joey Pelupessy. Die hadden het veel moeilijker om in te stappen op dat niveau dan toen ik doorbrak, daar heb ik heel veel geluk mee gehad" aldus Brama in de podcast Oosttribune.

"Ik heb wel het geluk gehad dat ik altijd in de opmars van de club zat. Toen ik wegging, ging het namelijk vrij snel bergafwaarts bij FC Twente. Toen ik weer terugkwam, ging het weer heel snel beter. Dat heb ik bij PEC Zwolle en Utrecht ook gehad, daar heb ik echt veel geluk mee gehad. Dat je in een periode zit bij een club dat lekker draait en vooruit wil, dat is een fijn gevoel." aldus Brama.

Wout Brama krijgt op vrijdag 8 september een afscheidswedstrijd aangeboden door FC Twente. Tijdens deze speciale avond zullen tal van oud-spelers terugkeren in de Grolsch Veste. De wedstrijd zal om 19.30 van start gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties