Eerste elftal

Brama niet enthousiast over eigen standbeeld: “Daar word ik niet heel blij van”

Brama niet enthousiast over eigen standbeeld: “Daar word ik niet heel blij van”

Wout Brama kondigde afgelopen week aan dat hij na dit seizoen een einde maakt aan zijn carrière. De 36-jarige middenvelder werd daarom zondag na de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Ajax in het zonnetje gezet. Hij bedankte de supporters die hem jarenlang hebben gesteund. Een deel van die supporters ziet graag dat Brama net als Blaise Nkufo en Sander Boschker een standbeeld krijgt voor De Grolsch Veste.

“Daar ga ik niet over”, vertelt Brama in gesprek met NOS toen hij gevraagd werd naar een mogelijk standbeeld. “Dat wordt me heel vaak gevraagd, maar dat is aan de club. Voor mij hoeft het niet per se, hoor. Als ik hier straks werk en ik moet iedere dag langs mijn eigen hoofd lopen, dan word ik daar niet heel blij van.”

Brama heeft eerder al aangegeven dat hij in de toekomst graag bij FC Twente wil werken als technisch directeur. Hij wil in ieder geval geen trainer worden. “De managementkant trekt me wel meer dan het trainerschap. Dat lijkt me leuker dan elke dag op het veld te staan”, aldus de aanvoerder van FC Twente.

Voor de nabije toekomst is Brama alvast in gesprek met de club. Het clubicoon weet al wel wat voor rol hij zou willen vervullen. “Ik heb wel een idee, maar daar zullen we intern over gaan praten. We hebben al een klein oriënterend gesprek gehad”, besluit Brama.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties