Eerste elftal

Brama, Pleguezuelo en Misidjan: Verlengen of laten gaan?

Brama, Pleguezuelo en Misidjan: Verlengen of laten gaan?

Er zijn drie spelers met een aflopend contract waarbij FC Twente geen optie heeft opgenomen in het contract. Virgil Misidjan, Julio Pleguezuelo en Wout Brama. Jan Streuer laat weten graag door te willen met Misidjan en Pleguezuelo. Misidjan is basiskracht en Pleguezuelo een betrouwbare invaller. "Die intentie hebben we naar ze uitgesproken”, bevestigt Streuer in gesprek met de Tubantia.

"Het zijn twee goede spelers. Neem Virgil. Hij is bezig aan een goed seizoen en heeft het met zijn gezin prima naar de zin. Ik denk niet dat er veel clubs zijn in Nederland die betere spelers aan de buitenkant hebben.” Toch is er een reële kans dat Misidjan gaat vertrekken. Hij wil graag nog een keer naar het buitenland en die kans zou zijn oud-werkgever Ludogorets hem willen bieden. Een riant bod van de Bulgaarse topclub werd afgelopen winter afgewezen.

Ook Julio Pleguezuelo heeft ambities. Hoewel hij bij FC Twente de derde centrale verdediger is, hoopt hij terug te kunnen keren naar Engeland. Zijn gezin woont nog altijd in Londen en hij wil graag dichter bij hen zijn. Daarnaast wil hij zich graag bewijzen in Engeland waar Arsenal hem als jeugdspeler naar toe haalde. Via de huidige koploper van de Premier League kwam hij in 2019 bij FC Twente terecht.

Ook wil Streuer in gesprek met Wout Brama. De routinier heeft aangegeven graag nog een jaar door te willen, maar alleen als speler van FC Twente. Of de club hem deze kans wil bieden is onzeker. Brama is al bijna het hele seizoen geblesseerd en speelde nog maar 143 mee in de competitie. Ook vorig seizoen kampte de aanvoerder met blessureleed en kwam hij tot slechts 9 wedstrijden waarvan 7 als basiskracht.

Poll

Welke speler(s) zie jij graag bijtekenen?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties