Eerste elftal

Brama weigerde Ik hou van Holland, maar staat open voor De Slimste Mens

Brama weigerde Ik hou van Holland, maar staat open voor De Slimste Mens

Voetballers krijgen vaak de stempel niet de slimste mensen te zijn. Onterecht, want er zijn genoeg spelers met een diploma op zak. Ook Sparta-verdediger Bart Vriends bewees het ongelijk. Hij deed mee aan de tv-show De Slimste Mens en won daar maar liefst drie afleveringen op rij.

Als er wordt gesproken over slimme voetballers bij FC Twente, dan komt bij de meeste mensen de naam Wout Brama naar boven. Hij is bekend met het programma en zou deelname zeker overwegen als hij hiervoor wordt gevraagd.

"De laatste tijd heb ik het programma weinig gezien, maar ik speel het weleens op mijn telefoon", erkent Wout Brama in gesprek met ELF Voetbal. "Als ik gevraagd zou worden voor het tv-programma zou ik dat zeker overwegen."

Toch is Brama normaal niet de persoon die de spotlights opzoekt. "Normaal gesproken doe ik het liever niet als het verzoek niets met voetbal te maken heeft, maar De Slimste Mens is oprecht leuk. Samen met een paar teamgenoten ben ik ook weleens gevraagd voor Ik hou van Holland van Linda de Mol, maar in zo'n programma zul je me niet snel zien zitten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties