Eerste elftal

Brama wijst naar Ajax: "Wij pakken geen punt meer door het gedoe in Amsterdam"

Brama wijst naar Ajax: "Wij pakken geen punt meer door het gedoe in Amsterdam"

Ajax en FC Twente ontmoeten elkaar zondag in de Johan Cruijff ArenA. Het verschil op de ranglijst is maar liefst vijftien punten in het voordeel van de bezoekers. Als FC Twente niet verliest, kan het vier speelrondes voor het einde al officieel niet meer ingehaald worden door Ajax. Het is een ongekend verschil op de ranglijst.

"Dat enorme verschil komt meer door Ajax dan door ons", zegt Wout Brama in gesprek met TC Tubantia. "Wij pakken geen punt meer door het gedoe in Amsterdam. Als het in de organisatie een chaos is, dan sijpelt dat door naar beneden. Ajax is een grotere club en heeft veel meer financiële middelen om betere spelers te kopen, maar een team is geen optelsom van individuele kwaliteit."

"FC Twente heeft een megagoed, homogeen team met vooral Nederlandse jongens, met de juiste leeftijd, de juiste karakters en een staf die bij de club past. En het is echt niet zo dat er nooit iets gebeurt. Vorig seizoen waren er op de training best veel ruzietjes, maar die werden wel meteen opgelost. Een beetje wrijving mag ook best", besluit Brama.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties