Eerste elftal

BREAKING: FC Twente in het gelijk gesteld in arbitragezaak omtrent Wasserman

BREAKING: FC Twente in het gelijk gesteld in arbitragezaak omtrent Wasserman

FC Twente heeft de arbitragezaak van makelaarsbureau Wasserman gewonnen. Het bureau, gedreven door Rob Jansen, eiste ruim een miljoen euro van de club uit Enschede door bemiddelingen bij de contractverlenging van Tim Hölscher en een commissie omtrent het contract van Kamohelo Mokotjo. De arbitragecommissie van de KNVB oordeelde vandaag dat de vordering nu niet opeisbaar is.

"Eind december stelde de KNVB-arbitragezaak FC Twente op de hoogte van haar tussenvonnis", schrijft de club op haar officiële website. "Zij gaf hierin aan dat de betalingen die door FC Twente rondom de contractverlenging van Hölscher zijn gedaan terecht zijn. Deze betalingen waren al voldaan. Daarnaast stond in het tussenvonnis dat het bedrag dat was gemoeid met de transfer van Mokotjo, destijds naar FC Twente, nog niet opeisbaar was door het makelaarskantoor. Wasserman kreeg drie weken de tijd om hierin het (aanvullende) bewijs te leveren, dat zij toch wel direct al aanspraak zou kunnen maken op enige betaling. Het makelaarskantoor heeft aangegeven dat bewijs niet te kunnen leveren."

"FC Twente heeft bij het Nederlands Arbitrage Instituut (NAI) een zaak aangespannen, waarin zij op haar beurt een bedrag van Wasserman terugvordert", vervolgt de club. "Dat bedrag is door de club in een eerder stadium voldaan, maar het is volgens het huidige bestuur van FC Twente in het geheel niet duidelijk welke diensten Wasserman daarvoor heeft geleverd", aldus FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties