Eerste elftal

BREAKING: 'Holla vertrekt door degradatie bij FC Twente'

BREAKING: 'Holla vertrekt door degradatie bij FC Twente'

Danny Holla zal komend seizoen niet met FC Twente meegaan naar de eerste divisie, de middenvelder zal vertrekken bij de Enschedese club. Volgens De Twentsche Courant Tubantia heeft de 30-jarige routinier om ontbinding van zijn contract gevraagd.

[google]

Holla is een van de spelers met een degradatieclausule in zijn contract, hij had in zijn contract staat dat hij bij degradatie flink terug zou moeten in salaris. Als 'tegenprestatie' stond er dan wel tegenover dat Holla de club, ondanks een tot medio 2020 doorlopende verbintenis, transfervrij kan verlaten. Van deze optie maakt Holla nu gebruik.

Vorig seizoen kwam Holla transfervrij over van PEC Zwolle, maar de middenvelder heeft, ondanks een basisplaats, geen potten kunnen breken bij FC Twente. Het belangrijkste wapenfeit van de routinier was zijn winnende vrije trap in de Twentse derby in De Grolsch Veste tegen Heracles Almelo. De middenvelder wordt in verband gebracht met zijn oude werkgever FC Groningen, waar hij zijn carrière als voetballer begon.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties