Eerste elftal

BREAKING: Rechter veegt eis FC Twente van tafel

BREAKING: Rechter veegt eis FC Twente van tafel

[google]Rechter Maarten Heinemann heeft zojuist zijn vonnis uitgesproken inzake het kort geding dat FC Twente aanspande tegen de licentiecommissie van de KNVB. De uitspraak is negatief uitgevallen voor FC Twente dat in het ongelijk werd gesteld. Daarmee blijft de degradatie naar de Jupiler League voorlopig gehandhaafd, de Enschedese club kan echter nog wel in hoger beroep.

Of FC Twente in hoger beroep zal gaan is afhankelijk van de nog lopende zaak bij de beroepscommissie van de KNVB. De uitspraak hiervan wordt aanstaande maandag verwacht. Mocht de beroepscommissie beslissen in het voordeel van FC Twente, dan is er niets aan de handen blijft de huidige licentie behouden. Beslist de beroepscommissie in het voordeel van de KNVB dan zal FC Twente overwegen in beroep te gaan tegen de uitspraak van rechter Heinemann, met alle gevolgen van dien.

Later meer...

LAATSTE KANS!!: FC Twente EK Poule sluit om 21:00 uur!!

Het is dan eindelijk zover. Vanavond begint het EK2016 in Frankrijk. Dit is dan ook je laatste kans om mee te doen aan de FC Twente EK Poule! Pak die kans en vergeet zeker ook niet je vrienden uit te dagen. Deelname is uiteraard gratis en voor top 10 hebben we mooie prijzen te vergeven!

Klik hier om direct naar de FC Twente EK Poule te gaan. We wensen iedereen veel succes.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties