Eerste elftal

Brobbey racistisch bejegend bij spelersbus, dader krijgt per direct stadionverbod

Brobbey racistisch bejegend bij spelersbus, dader krijgt per direct stadionverbod

Na afloop van de wedstrijd op zondagmiddag is Ajax-spits Brian Brobbey racistisch bejegend bij de spelersbus. Er werd "kankeraap" gezegd tegen de spits, inmiddels is de dader geïdentificeerd en per direct een stadionverbod gekregen van FC Twente.

"Na afloop gaat het weer mis met supporters en de spelersbus van #ajax en een fan van #fctwente Brobbey werd uitgemaakt voor kankeraap. Arnold Bruggink is al in de bus geweest om excuses te maken. De 'dader' is geïdentificeerd en #ajax gaat aangifte doen", zo vertelt Tijmen van Wissing op X.

"Of het daadwerkelijk een fan van #fctwente was, is niet bekend. Maar de persoon is in ieder geval bekend. Er waren meerdere getuigen. #fctwente heeft wel haar excuses gemaakt aan #ajax. Meteen stringent optreden van #fctwente. De persoon die Brobbey heeft bejegend, krijgt per direct een stadionverbod van de club", zo besluit de clubwatcher van FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties