Eerste elftal

Broodje Twenteham gaat de wereld over: "Weet niet wat de hel het is, maar ik wil het"

Broodje Twenteham gaat de wereld over: "Weet niet wat de hel het is, maar ik wil het"

In de Engelse informele taal noemt men lekker eten weleens 'scran'. Zo is er ook 'footy scran': lekker eten dat in voetbalstadions te koop is. Op Twitter is het account Footy Scran zeer populair. Het heeft meer dan een half miljoen volgers. De bedoeling is dat supporters over de hele wereld eten doorsturen naar het account. Vervolgens moeten de volgers bepalen of het eten lekker is of niet: 'Scran or no scran?'

Ook een supporter van FC Twente heeft een etenswaar ingestuurd naar het account, dat over de hele wereld volgers heeft. Hij of zij stuurde natuurlijk het heerlijke broodje Twenteham in. Footy Scran vond het broodje het plaatsen waard en bereikte zo'n 500.000 mensen over de afgelopen 24 uur. De post heeft 2.000 likes.

Een aantal Nederlanders reageren natuurlijk op het bericht. Een FC Twente-supporter zegt dat het 'het beste eten dat in stadions te koop is'. Ook een Feyenoorder reageert: "Dit is het enige goede aan FC Twente." Natuurlijk zijn er ook (hilarische) reacties uit het buitenland. "Broodje Twenteham klinkt als een Arsenal-verdediger uit de jaren zeventig" en "Geen idee wat de hel het is, maar ik wil het" zijn enkele reacties. Bekijk het bericht van Footy Scran en de vele reacties in de tweet hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties