Eerste elftal

Bruggink lovend over bijtekenen Hilgers: "Hij is een van de bepalende krachten in onze ploeg"

Bruggink lovend over bijtekenen Hilgers: "Hij is een van de bepalende krachten in onze ploeg"

Mees Hilgers heeft officieel bijgetekend bij FC Twente. De jonge centrale verdediger heeft een verbintenis tot medio 2026 ondertekend. Technisch directeur Arnold Bruggink geeft aan dat Hilgers één van de bepalende krachten was in de verdediging en dat hij een nog prominentere rol kan vervullen in de ploeg.

Technisch directeur Arnold Bruggink is enthousiast over het bijtekenen van Hilgers. "De afgelopen twee seizoenen was Mees een van de bepalende krachten in onze verdediging", aldus Bruggink over de contractverlenging van Hilgers.

"Voor ons was het heel belangrijk dat we Mees langer voor onze club zouden behouden. Hij is een speler die de jeugdopleiding heeft doorlopen en zich geweldig heeft ontwikkeld bij de eerste selectie. Wij hebben er vertrouwen in dat Mees verder door kan groeien en een nog prominentere rol kan spelen binnen de ploeg'', besluit Bruggink.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties