Eerste elftal

Cerny en Sampsted keren teleurgesteld terug van interlandperiode

Cerny en Sampsted keren teleurgesteld terug van interlandperiode

Bij FC Twente zijn alle vier de internationals weer fit teruggekeerd van de interlandperiode. Salah-Eddine speelde anderhalve wedstrijd voor Jong Oranje, Zerrouki speelde alleen de tweede wedstrijd van Algerije 81 minuten mee, Sampsted moest het met één invalbeurt doen van 25 minuten bij IJsland en Cerny mocht slechts één minuut meespelen in de eerste van de twee interlands van Tsjechië.

FC Twente-trainer Ron Jans is blij dat hij alle spelers weer fit terug heeft. Het is voor een clubtrainer elke keer weer hopen dat ze niet geblesseerd raken. Kijk maar naar Geertruida (Feyenoord, red.) die een hamstringprobleem heeft. Dat wil je niet. Maar ze zijn gelukkig alle vier weer gezond teruggekomen."

Toch zal de een gelukkiger zijn dan de ander. "Salah-Eddine staat er positief in en Ramiz ook wel", vervolgt Jans het gesprek met 1Twente. "Alfons had liever wat meer speeltijd gehad en Vaclav sowieso. Dus de een is wat positiever dan de ander. Maar negativiteit was er niet bij."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties