Eerste elftal

Cerny leeft mee met Ugalde: "Je ziet hoe hij het beleeft met ons"

Cerny leeft mee met Ugalde: "Je ziet hoe hij het beleeft met ons"

Zaterdag maakte FC Twente een einde aan een reeks van drie wedstrijden zonder overwinning op rij. De Tukkers wonnen bij Fortuna Sittard met 0-3. Václav Cerny opende de score via een mooie goal, daarna maakte Ugalde nog twee doelpunten. Cerny was bij de 0-3 goed voor een assist op Ugalde. Na de wedstrijd stond de Tsjech ESPN te woord.

Ugalde werd de KPN Man of the Match. Is Cerny het hiermee eens? "Jawel, zeg ik nu", lacht hij. "Het maakt niet uit wie het is. Manfred heeft twee goals, ik ook één. Zo hoort het denk ik. Geloof mij, wij zijn vooral blij met de drie punten die wij heel hard nodig hadden, in een uitwedstrijd. Dat staat op nummer één."

Cerny gunt het Ugalde heel erg dat hij twee goals heeft gemaakt. "Je ziet hoe Manfred het beleeft met ons. Hij speelt niet elke wedstrijd vanaf het begin, maar hij staat altijd aan en werkt elke dag heel hard. Nu mocht hij het laten zien. Hij heeft het top opgepakt, moet ik zeggen. Ik ben denk ik niet de enige die met hem meeleeft", besluit Cerny.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties