Eerste elftal

Cerny, Sadílek en Zerrouki wacht nóg een seizoenstoetje

Cerny, Sadílek en Zerrouki wacht nóg een seizoenstoetje

FC Twente is momenteel bezig met de play-offs voor Europees voetbal, oftewel het 'seizoenstoetje'. Na de nacompetitie mogen de spelers op vakantie. Althans, de meeste spelers van FC Twente. Václav Cerny, Michal Sadílek en Ramiz Zerrouki mogen zich na de play-offs nog voorbereiden op nóg een seizoenstoetje.

Cerny en Sadílek zijn namelijk opgeroepen voor de Tsjechische nationale selectie. Zij zullen zich een dag na de finale van de play-offs al in Tsjechië moeten melden voor de eerste bijeenkomst. Op 17 juni speelt de ploeg van Cerny en Sadílek op bezoek bij de Faeroër eilanden een wedstrijd in de EK-kwalificatie, drie dagen later staat een oefenwedstrijd in en tegen Montenegro op het programma.

Naast de twee Tsjechen is ook Algerijn Ramiz Zerrouki opgeroepen voor de nationale ploeg. De 25-jarige middenvelder speelt op 18 juni met zijn land het uitduel tegen Oeganda. Er staat niks meer op het spel voor Zerrouki en co: de ploeg wordt sowieso eerste in de poule en is daarmee al door naar het volgende deel van de kwalificatie voor de Afrika Cup.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties