Eerste elftal

Cerny verklaart zichtbare teleurstelling over wissel tegen RKC

Cerny verklaart zichtbare teleurstelling over wissel tegen RKC

De in bloedvorm verkerende Václav Cerny werd zondag tegen RKC Waalwijk een kwartier voor tijd gewisseld. Op dat moment stond FC Twente met 0-4 voor. Cerny was duidelijk niet blij dat hij werd gewisseld. Hij strompelde met een teleurgestelde blik van het veld af en werd vervangen door Daan Rots.

Baalde Cerny omdat hij zelf niet gescoord had? "Nee", zegt Cerny in gesprek met ESPN. "Het is heel simpel: als voetballer wil je altijd voetballen. Als je fit bent, wil je gewoon blijven staan. Dat is misschien tien seconden balen, maar dan ben je er weer."

Cerny is tevreden over de wedstrijd in Waalwijk, die uiteindelijk met 0-5 werd gewonnen. "We zijn het hele seizoen in de uitwedstrijden niet zo dominant als thuis, dan wil je het elke uitwedstrijd die je nog speelt laten zien. We hebben dat tegen RKC zeker gedaan", aldus de 25-jarige rechtsbuiten van FC Twente.

Op de achtergrond horen we dat tijdens het interview het nummer 'Engelbewaarder' wordt gedraaid in de kleedkamer. Is dat ook een plaat waar Cerny even op los gaat? "Mij maakt het allemaal niet uit", lacht hij. "We hebben 0-5 gewonnen, wat voor muziek wordt gedraaid, maakt mij niet uit", besluit de Tsjech.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties