Eerste elftal

De Mos: "Als Ajax niet van Twente wint, is het over en sluiten voor Schreuder"

De Mos: "Als Ajax niet van Twente wint, is het over en sluiten voor Schreuder"

Alfred Schreuder staat onder immens grote druk bij Ajax, waar de resultaten dit seizoen niet best zijn. De supporters van Ajax zagen hem voor de winterstop het liefst al gaan, maar de directie van Ajax besloot dat de hoofdtrainer mocht blijven. In de eerste wedstrijd na de winterstop ging het echter gelijk weer mis. Op bezoek bij NEC werd gelijkgespeeld.

Volgens Aad de Mos is de wedstrijd Ajax - FC Twente cruciaal voor de toekomst van Schreuder. "Zaterdagavond om 23:00 uur kan het afgelopen zijn", vertelt hij bij de Panenka van het Algemeen Dagblad. "Als je Twente-thuis niet wint, is het over en sluiten. Hoe graag je het ook wil als club en als spelersgroep. Dan kom je de ArenA niet meer uit."

Dus alles hangt af van komende zaterdag? "Ja, absoluut. Dit is dé wedstrijd, niet die in Rotterdam", is De Mos overtuigd. Na de wedstrijd tussen Ajax en FC Twente gaan de Amsterdammers op bezoek bij Feyenoord in De Kuip. Het worden dus nog een aantal lastige weken voor Schreuder, als het wel tot meerdere weken komt. Volgens De Mos is dat afhankelijk van wat er komende zaterdag gebeurt.

Zaterdag spelen Ajax en FC Twente om 21:00 uur tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA. Het wordt de eerste ontmoeting tussen de ploegen van dit seizoen. FC Twente zal in Amsterdam gesteund worden door maar liefst 1.200 supporters. Binnen tien minuten was het uitvak al uitverkocht. Daarvoor speelt FC Twente eerst nog de thuiswedstrijd tegen Telstar in de KNVB Beker.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties