Eerste elftal

De Mos: "Feyenoord kan zomaar een pak slaag krijgen van FC Twente"

De Mos: "Feyenoord kan zomaar een pak slaag krijgen van FC Twente"

Zondag komt koploper Feyenoord op bezoek in De Grolsch Veste tijdens de negentiende speelronde van een knotsgek eredivisieseizoen. Feyenoord staat bovenaan, maar de voorsprong op nummer vier FC Twente is slechts zes punten. Bij de overwinning van de Tukkers zondag kan dat gat naar drie punten gaan.

Ook Aad de Mos ziet dat het een hele spannende competitie is. "Feyenoord kan zondag zomaar een pak slaag krijgen van FC Twente en dan staat alles weer bij elkaar", vertelt hij bij de podcast Twee Viertje van Soccernews.nl.

De Mos denkt ook dat dit gaat gebeuren. "Ik denk dat Twente die wedstrijd wint. Ik denk dat nu alles samenkomt in één wedstrijd, dat ze hoog druk gaan zetten, wat de Rotterdammers gewend zijn. Ik denk dat ze ook goed gekeken hebben wat FC Utrecht tegen Feyenoord deed." FC Utrecht speelde een goede pot tegen Feyenoord en stond bijna de hele wedstrijd 1-0 voor. Alireza Jahanbakhsh maakte vlak voor tijd echter de 1-1.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties