Eerste elftal

De opstelling: Bepalende spelers keren terug in de Twentse derby

De opstelling: Bepalende spelers keren terug in de Twentse derby

Om 20:00 beginnen FC Twente en Heracles aan de Twentse derby. Bij de Tukkers stond achter de naam Lars Unnerstall een groot vraagteken. Nu de opstelling bekend is, kan er met zekerheid gezegd worden dat de Duitser aan de start staat van de derby.

Nadat Jeffrey de Lange hem afgelopen weekend moest vervangen tegen PSV, is de Duitse goalie weer terug onder de lat bij FC Twente. Ook aanvoerder Wout Brama keert terug in de basiself van de Tukkers.

Naast De Lange mocht ook Misidjan eindelijk eens in de basis beginnen in de wedstrijd tegen PSV. Ook voor hem krijgt dat voorlopig geen gevolg. Dimitris Limnios neemt de plaats van de oud-speler van Ludogorets namelijk in.

Verder heeft Ron Jans gekozen voor Giovanni Troupée, waardoor Mees Hilgers naar het centrum verschuift en Julio Pleguezuelo op de bank plaatsneemt. De andere backpositien wordt ingenomen door Michal Sadílek. Dit gaat tenkoste van Gijs Smal die op papier wordt vervangen door Brama.

Opstelling FC Twente

Unnerstall, Troupée, Pröpper, Hilgers, Sadílek, Zerrouki, Brama, Vlap, Limnios, Rots, Van Wolfswinkel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties