Eerste elftal

De 'schwalbe' van Ron Jans voor Vak-P: "Gele kaart"

De 'schwalbe' van Ron Jans voor Vak-P: "Gele kaart"

Het was afgelopen zondag genieten geblazen in de Grolsch Veste. FC Twente won verdiend van Ajax met klinkende cijfers: 3-1. Alle reden voor de supporters om na afloop van de wedstrijd de zege te vieren met de selectie. Daarbij werd kort daarvoor Wout Brama in het zonnetje gezet en maakte hij zijn laatste competitieminuten van zijn carrière. Trainer Ron Jans werd op een gegeven moment naar voren geduwd, en deed naar eigen zeggen een 'halve koprol.'

"Hij werd wel iets geduwd door Pröpper, ik zat hoog in het stadion", begint Thijmen van Wissing bij de Oosttribune. Bert van Losser en Jan van Staa kijken ook naar de video. "Dit is gewoon een schwalbe, we geven hem geel. Wel mooie beelden", lacht Van Staa.

Jans reageert zelf tegenover RTV Oost. "Ik ben weer hersteld. Ze duwden mij naar voren, maar ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik moest doen. Dus ik denk ik maak maar een halve koprol. Op dat soort momenten gaat er iets door je heen en doe je dingen die je soms niet onder de controle hebt. Ik vond dat Ron Jans dit mocht doen", aldus de oefenmeester.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties