Debutant Bruns en Regeer met Jong Oranje onderuit tegen Noorwegen

Jong Oranje speelde op donderdagavond tegen Noorwegen. Aan de aftrap verscheen centrale verdediger Max Bruns van FC Twente. In de tweede helft maakte ook Youri Regeer minuten, hij werd direct na rust het veld in gewisseld. De vriendschappelijke wedstrijd werd uiteindelijk met 1-2 verloren.

Max Bruns startte in de basis, maar kon niet voorkomen dat Seedy Jatta al na twee minuten de openingstreffer scoorde. In de achttiende minuut was het Ruben van Bommel die de gelijkmaker voor Oranje binnenschoot. Na vijfenvijftig minuten voetballen is het Andreas Schjelderup die de Noren op voorsprong schoot. De linksbuiten tekende hiermee voor de eindstand.

Max Bruns maakte zijn debuut bij Jong Oranje, waarin hij dus ook in de basis begon. In de 78e minuut was de wedstrijd klaar voor de centrale verdediger, zijn vervanger was Devyne Rensch. Ook Youri Regeer maakte minuten voor het nationale elftal. De middenvelder kwam direct na rust in het veld voor SZ-aanvaller Myron van Brederode en speelde één hele helft.