Eerste elftal

Deel supporters op de wachtlijst krijgt vandaag goed nieuws van FC Twente

Deel supporters op de wachtlijst krijgt vandaag goed nieuws van FC Twente

Het is een spannende dag voor de supporters die op de wachtlijst staan voor een seizoenkaart van FC Twente. Vandaag gaat FC Twente een deel van deze mensen blij maken met het nieuws dat ze in aanmerking komen voor één van de weinige beschikbare plekken in De Grolsch Veste. De supporters die een mail hebben ontvangen kunnen dinsdag besluiten of ze gebruik willen maken van het aanbod.

Van de huidige seizoenkaarthouders heeft het overgrote deel besloten om de jaarkaart te verlengen. 22.000 van de huidige 22.500 seizoenkaarthouders is er volgend seizoen ook bij. De overige 500 kaarten worden nu aangeboden aan de eerste mensen op de wachtlijst. Dit meldt FC Twente op de clubwebsite.

"Nadat afgelopen week de verplaatsperiode voor seizoenkaart- en Premium Seat-houders is afgerond, gaan dinsdagmorgen om 09.00 uur de laatste seizoenkaarten in de verkoop voor diegene die op de wachtlijst staan. Er staan 5.000 supporters op de wachtlijst. We kunnen helaas niet iedereen van een seizoenkaart voorzien. Daarom ontvangt eerst de eerste groep van de wachtlijst maandagmiddag een mailing met informatie voor een seizoenkaart voor het nieuwe seizoen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties