Eerste elftal

Derksen hekelt oncollegiaal gedrag Feyenoord ten opzichte van FC Twente

Derksen hekelt oncollegiaal gedrag Feyenoord ten opzichte van FC Twente

Ook de zoveelste poging van Feyenoord om Zerrouki naar Rotterdam te halen is mislukt. Rondom de wedstrijd FC Twente - Feyenoord werd kenbaar gemaakt dat Feyenoord toch nog een extra poging ging wagen, dit terwijl Streuer halverwege januari al had gezegd dat Zerrouki niet weg mocht. De werkwijze van Feyenoord stoort Johan Derksen.

"Ik vind het heel goed dat Twente die middenvelder vasthoudt en niet naar Feyenoord laat gaan", aldus de vaste tafelheer van Vandaag Inside. "Het is een beetje oncollegiaal van Feyenoord. Twente draait als een tierelier. Wil je die jonge hebben? Dan moet je even wachten. Ik vind het niet chique als je zoiets doet.'

"Ik vind het heel goed en het goed recht van Twente om te zeggen: nee, dat doen we niet. Dat is ontzettend lullig voor die jongen, want iedereen wil in de Kuip spelen en hij zal daar ook wel wat meer kunnen verdienen, maar een nette club zit niet te wroeten bij een concurrent."

Net als Derksen is ook FC Twente niet erg gecharmeerd van de handelswijze van Feyenoord. Dit liet clubwatcher Leon ten Voorde gisteren weten. Ook zijn er irritaties over de rol van Feyenoord-trainer Arne Slot, evenals de rol van Voetbal International. Het neutrale clubblad kwam vaak met zogenaamd nieuws terwijl er niemand werd geciteerd. Lees hier het hele verhaal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties