Eerste elftal

Derksen overtuigd: "FC Twente zou nu een moord voor hem doen"

Derksen overtuigd: "FC Twente zou nu een moord voor hem doen"

Mats Wieffer verliet FC Twente in de zomer van 2020 teleurgesteld via de achterdeur. De man uit Borne stond al jaren te boek als één van de grotere talenten, maar werd compleet genegeerd door trainer Gonzalo Garcia Garcia en de technische leiding waar Ted van Leeuwen de eindverantwoordelijke was. Tweeënhalf jaar na zijn vertrek is hij basisspeler bij Feyenoord en wordt hij zelfs in verband gebracht met Oranje.

Dat is volgens Johan Derksen nog wel iets te vroeg. Hij is van mening dat een speler meer vlieguren moet hebben voordat hij een plek bij Oranje verdient. "Nu roepen ze weer in koor: Wieffer in Oranje. Dat is de nieuwe hype. Simons (PSV, red.) in Oranje, die heeft 10 wedstrijden meegedaan. Wieffer komt net kijken. Hoeveel wedstrijden heeft hij gespeeld? Zes of zeven? Dan verdient hij toch het Nederlands elftal niet?"

Derksen vindt het wel opmerkelijk dat FC Twente hem zo makkelijk heeft laten gaan. "Ik denk wel dat ze bij FC Twente redelijk in paniek zijn. Daar speelde hij en die hebben er blijkbaar niets in gezien. Die lieten ze naar Excelsior vertrekken en nu zou Twente een moord voor hem doen", besluit hij aan tafel bij Vandaag Inside.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties