Eerste elftal

"Dervisoglu is een toptalent die veel grote Turkse clubs heeft afgezegd"

"Dervisoglu is een toptalent die veel grote Turkse clubs heeft afgezegd"

Vandaag werd de komst van Luka Ilic wereldkundig gemaakt door FC Twente. De middenvelder wordt voor een jaar gehuurd van Manchester City. Ilic kan als tien uit de voeten, maar is niet de beoogde nieuwe nummer tien. Hiervoor hoopt de club op Halil Dervisoglu.

Er zijn echter meer clubs die interesse hebben in de 20-jarige Turk. Tijmen van Wissing sprak met Jan Streuer, maar die kan er op dit moment niets over zeggen. "Dat zit nu in het vat, maar of dat rond gaat komen? Ik durf na de move van Alessio da Cruz er niet meer vanuit te gaan dat spelers zomaar komen."

Van Staa is van mening dat Dervisoglu een goede versterking zou zijn voor de Tukkers. "Dat is een speler die aanvallend ingesteld is, die ook nog in de voorhoede en in de spits kan spelen. Het is een bewegelijke aanvallende middenvelder die op tien, maar ook op meerdere posities uit de voeten kan."

"Het is een prima speler, een toptalent die ook veel grote Turkse clubs heeft afgezegd. Daarna is hij naar Engeland gegaan en zou voor FC Twente een geweldig talent zijn om binnen te halen", besluit de analist op RTV Oost.

[google]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties