Eerste elftal

Deze zes jeugdspelers krijgen de kans in de voorbereiding bij FC Twente

Deze zes jeugdspelers krijgen de kans in de voorbereiding bij FC Twente

Woensdag om 16:00 uur staat de eerste training van het nieuwe seizoen op het programma. Het betekent de aftrap van de voorbereiding, waarin ook jeugdspelers weer de kans krijgen om zich te laten zien. Een vijftal contractspelers en nog een speler uit de FC Twente/Heracles Academie mogen Joseph Oosting en zijn staf proberen te imponeren.

Het gaat om Jort Ribbers (rechtsbuiten/tien, 19), Harrie Kuster (middenvelder, 18), Lucas Vennegoor of Hesselink (spits, 18), Ruud Nijstad (centrumverdediger, 16), Benjamin Nagel (middenvelder, 16) en Yannick Gerritsen (keeper, 18), zo meldt TC Tubantia. Alleen Gerritsen, doelman bij FC Twente/Heracles Onder 18, staat niet onder contract bij FC Twente. Ribbers, Kuster, Vennegoor of Hesselink en Nagel waren in januari al mee met de eerste selectie op het trainingskamp in Oliva, Spanje.

Woensdag om 18:00 uur en donderdag op hetzelfde tijdstip zijn de trainingen van FC Twente openbaar. Zaterdag staat de eerste oefenwedstrijd op het programma. Dan wordt om 18:00 uur afgetrapt in Geesteren tegen STEVO, de jeugdclub van Arnold Bruggink. Bekijk het volledige oefenprogramma hieronder.

Woensdag 19 juni (16:00 uur)
Eerste training
Trainingscentrum, Hengelo

Zaterdag 22 juni (18:00 uur)
STEVO – FC Twente
Geesteren

Vrijdag 28 juni (19:00 uur)
FC Twente – Motherwell
DSVD Deurningen

Donderdag 4 juli en vrijdag 5 juli
Trainingen in De Lutte

Zaterdag 6 juli (14:00 uur)
FC Twente – Sint Truiden
GFC Goor

Zondag 14 juli (12:00 uur – 17:00 uur)
FC Twente Open Dag
De Grolsch Veste

Woensdag 24 juli (18:30 uur)
Schalke 04 - FC Twente
EVONIK-Sportpark Marl

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties