Eerste elftal

DFDS volgt Pure Energie op als hoofdsponsor FC Twente/Heracles Academie

DFDS volgt Pure Energie op als hoofdsponsor FC Twente/Heracles Academie

DFDS is dit seizoen de nieuwe hoofdsponsor van de FC Twente/Heracles Academie. De logistiek dienstverlener is de opvolger van Pure Energie en heeft een contract ondertekend voor twee seizoenen. DFDS verbond zich vorig jaar al als sponsor aan de academie en dit seizoen wordt de samenwerking uitgebreid. Directeur Academie Dominique Scholten is tevreden met het Deense bedrijf als hoofdsponsor.

"We zijn erg blij met deze ontwikkeling en hebben in DFDS een betrokken hoofdsponsor gevonden. Vorig seizoen zijn ze gestart als Regioplan Partner. Dit seizoen continueren we het partnership niet alleen, maar intensiveren we het ook naar het hoofdsponsorship. Dit stelt de Academie in staat om verder te bouwen en dichter bij onze ambities te komen."

Patrick Newby is de CEO van DFDS. Zijn zoon Bjarne Newby maakte twee jaar geleden de overstap naar de FC Twente/Heracles Academie. Hij kwam destijds over van Avanti Wilskracht. Momenteel speelt Bjarne voor FC Twente/Heracles Onder14.

DFDS is een transport- en logistiekbedrijf dat zorgt voor veilig, betrouwbaar en efficiënt verkeer van mensen en goederen. Zij maken deel uit van de essentiële infrastructuur die klanten en gemeenschappen in heel Europa, inclusief Turkije, verbindt. DFDS is opgericht in 1866 en heeft zijn hoofdkantoor in het Deense Kopenhagen. Per jaar vervoert DFDS meer dan 10.000 vrachtklanten en vijf miljoen passagiers. DFDS is ook de hoofdsponsor van de Academie van NEC Nijmegen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties