Eerste elftal

Dico Koppers helpt voormalig werkgever een handje met eerste goal

Dico Koppers helpt voormalig werkgever een handje met eerste goal

Dico Koppers deed Vitesse zaterdag pijn door in de 84e minuut de 0-1 te maken voor Willem II. De concurrent van FC Twente verloor uiteindelijk met 0-2, waardoor FC Twente één punt is ingelopen.

[google]Opvallend is dat juist oud-Tukker Koppers het doelpunt voor zijn rekening nam. De linksback van Willem II scoorde in 102 wedstrijden in het betaald voetbal nog niet één doelpunt. Zowel in de eredivisie als in de eerste divisie wist hij nooit voor een van zijn voormalige werkgevers te scoren. Hij speelde in de Kuip onlangs voor het eerst als vleugelaanvaller. Koppers viel in voor Thom Haye en mocht het proberen op de aanvallende positie, dit pakte kennelijk goed uit want hij speelt sindsdien in de basis.

In de Gelredome wist hij met zijn treffer deze basisplaats te bekronen met een doelpunt. De speler van Willem II legde met zijn linkerbeen de bal goed klaar voor zijn rechter waarna hij de bal in de verre hoek wist te krullen. "Ik kon wild met links of geplaatst met rechts schieten. Ik koos voor het laatste. Mijn eerste goal en dan nog zo belangrijk. Geweldig natuurlijk.”

Foto: Ron Jonker
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties