Eerste elftal

Dit is de huidige selectie van FC Twente: Wat moet er nog bij voor Hammarby-thuis?

Dit is de huidige selectie van FC Twente: Wat moet er nog bij voor Hammarby-thuis?

Bij FC Twente zijn deze zomer een flink aantal spelers vertrokken. Ramiz Zerrouki naar Feyenoord, Vaclav Cerny naar VfL Wolfsburg, Julio Pleguezuelo tekende bij Plymouth Argyle, het contract van Denilho Cleonise werd niet verlengd, de huurcontracten van Salah-Eddine en Manfred Ugalde liepen af en Wout Brama ging met voetbalpensioen. Tot nu toe heeft de club drie vervangers aangetrokken, maar is het zeker nog niet klaar op de transfermarkt.

Als extra versterking op het middenveld werd Youri Regaeer aangetrokken. Hij kwam over van Ajax en wil zich richten op de vrijgekomen plek van Zerrouki. Aanvallende middenvelder Younes Taha kwam over van PEC Zwolle, maar moet zich in eerste instantie richten op de vleugelposities. De derde en laatste aankoop was Naci Ünüvar. Het toptalent van Ajax wordt gehuurd voor één seizoen. Hij is gehaald als linksbuiten.

De vierde aankoop moet Manfred Ugalde worden. De verwachting is dat hij deze week nog wordt gepresenteerd. Daarnaast is FC Twente nog altijd op zoek naar een directe opvolger van Zerrouki waarbij de naam van Carel Eiting nog altijd wordt genoemd. Ook zoekt de club nog een vervanger van Cerny. Manhoef van Vitesse wordt al enige tijd gelinkt, maar die lijkt vooralsnog te duur.

Hieronder een overzicht van de huidige selectie van FC Twente. Op welke posities moet FC Twente zich zeker nog versterken vóór Hammarby-thuis op 27 juli? Laat het ons weten in de comments.

Dit is de huidige selectie van FC Twente: Wat moet er nog bij voor Hammarby-thuis?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties