Eerste elftal

Drama voor Mesbahi: Verdediger mist EK in Hongarije

Drama voor Mesbahi: Verdediger mist EK in Hongarije

Triest nieuws voor Julien Mesbahi. De verdediger is vlak voor het EK in Hongarije geblesseerd geraakt en moet daardoor zijn eerst eindtoernooi aan zich voorbij laten gaan. De Enschedeër is samen met Mats Rots een vaste waarde in Oranje Onder 17 en dat maakt het extra zuur. Het is nu aan Rots om de Twentse eer hoog te houden.

Mesbahi is één van de grotere talenten uit de jeugdopleiding en zit de tweede seizoenshelft geregeld op de bank bij het eerste van FC Twente. Hij speelt mee in de oefenwedstrijden en inmiddels heeft de club besloten om hem een contract aan te gaan bieden. De verwachting is dat dit binnen afzienbare tijd gaat gebeuren.

Het EK in Hongarije zou het eerste eindtoernooi gaan worden voor de 17-jarige Enschedese centrumverdediger die in 2021 de overstap maakte van Avanti Wilskracht naar de Academie. Inmiddels heeft hij 13 jeugdinterlands op zijn naam staan. 5 voor Oranje Onder 16 en 8 voor Oranje Onder 17. Scoren in deze wedstrijden deed hij nog niet.

Drama voor Mesbahi: Verdediger mist EK in Hongarije

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties