Eerste elftal

Driessen voorspelt: "Dan heeft Ajax geen enkele kans"

Driessen voorspelt: "Dan heeft Ajax geen enkele kans"

FC Twente speelt aankomende zondag de beladen wedstrijd tegen Ajax. De verwachting is dat de Tukkers in de laatste competitie thuiswedstrijd er vol op klappen, ondanks dat de play-offs voor de deur staan. De ploeg van Ron Jans zou ervoor kunnen zorgen dat de Amsterdammers het komende seizoen geen Champions League spelen. Toch speelt FC Twente straks belangrijke duels in de play-offs.

"Dadelijk valt er echt wat te winnen, dan moet Twente er staan. Maar als het snel 1-0 of 2-0 wordt, dan heeft Ajax geen enkele kans", stelt Valentijn Driessen tegenover Vandaag Inside. "Toch, als ze het een beetje kunnen bijbenen, dan valt het wel mee daar bij FC Twente."

Driessen ziet andere ploegen spelers sparen voor belangrijkere duels. "Iedereen zegt: dit is de laatste wedstrijd voor Ron Jans thuis. Nou ze hebben die play-offs nog. En je ziet ook ploegen dan met een tweede elftal spelen. Inter speelde met het tweede elftal en ook Manchester City."

FC Twente speelt, zoals de stand nu staat, 1 juni de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen en op 4 juni is de return. 8 en 11 juni wordt de finale gespeeld. Als FC Twente die weet te bereiken, spelen zij dan tegen FC Utrecht of Sparta Rotterdam. De Tukkers spelen sowieso het tweede duel in de eigen Grolsch Veste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties