Eerste elftal

Driessen voorspelt: "PSV gaat zonder puntverlies weg uit Twente"

Driessen voorspelt: "PSV gaat zonder puntverlies weg uit Twente"

Het duel tegen FC Twente is voor PSV het begin van een belangrijke reeks. De Eindhovenaren staan er uitstekend voor, zowel in de eredivisie als in de Champions League, maar worden de komende tijd behoorlijk op de proef gesteld. De ploeg van trainer Peter Bosz speelt na vanavond nog uit tegen Feyenoord en AZ in de competitie en ontmoet in de Champions League nog Sevilla FC en Arsenal FC.

"Ik vind FC Twente ook wel een hele goede graadmeter, omdat PSV het per definitie heel lastig heeft in Enschede", vertelt Valentijn Driessen bij Kick-Off van De Telegraaf. Echter verwacht Driessen dat PSV gaat winnen in De Grolsch Veste. "Ik denk dat dit PSV zoveel kwaliteiten voorin heeft om het Twente moeilijk te maken en daar zonder puntverlies weg te gaan."

Vanavond om 18:45 uur wordt afgetrapt in De Grolsch Veste. Het stadion is volledig uitverkocht. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Allard Lindhout en wordt live uitgezonden op ESPN 2. Op die zender is vanaf 18:00 uur De Eretribune te zien, waar de wedstrijd uitgebreid geanalyseerd zal worden.

Poll

Gaat FC Twente winnen vanavond?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties