Eerste elftal

Droomscenario voor FC Twente uitgetekend: "Je kunt een hele goede slag slaan"

Droomscenario voor FC Twente uitgetekend: "Je kunt een hele goede slag slaan"

Vlak voor de winterstop staat FC Twente op de vierde plaats in de eredivisie. De Tukkers hebben evenveel punten als AZ, maar hebben met +15 een stuk minder goed doelsaldo dan de concurrent uit Noord-Holland, die +25 noteert. Het zou echter zomaar kunnen dat FC Twente de winterstop ingaat met de derde plaats in bezit: AZ neemt het in eigen huis op tegen het nog foutloze PSV, de ploeg gaat zelf op bezoek bij Sparta Rotterdam. En dan ontvangt FC Twente na de winterstop ook nog eens gelijk AZ...

"Wie AZ donderdag tegen Legia Warschau heeft gezien, wordt daar ook nog niet echt heel bang van", ziet clubwatcher Leon ten Voorde, die al een droomscenario voor FC Twente schetst in de podcast De Warming-up van TC Tubantia. "Stel, ze winnen zondag in Rotterdam. Het huidige AZ gaat zondag waarschijnlijk niet winnen van PSV. Je kunt aan het einde van het jaar en aan het begin van het nieuwe jaar een hele goede slag slaan."

FC Twente speelt zondag om 14:30 uur op Het Kasteel tegen Sparta. Om 20:00 uur speelt AZ thuis tegen PSV. Ondertussen heeft staat nummer twee Feyenoord nog maar op een voorsprong van twee punten. De regerend landskampioen speelt zondag om 14:30 uur op Erve Asito tegen Heracles Almelo.

Opinie: Op welke plaats denk jij dat FC Twente staat bij aanvang van de winterstop? Laat het weten in onderstaande poll en verklaar nader in de reacties.

Poll

Op welke plaats staat FC Twente bij aanvang van de winterstop?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties