Eerste elftal

Druijf opnieuw gelinkt aan FC Twente: "Ik ga nooit op namen in"

Druijf opnieuw gelinkt aan FC Twente: "Ik ga nooit op namen in"

Donderdag startte voor FC Twente de voorbereiding op de tweede seizoenshelft in de Keuken Kampioen Divisie. Ondanks het feit dat de transferperiode al enkele dagen is geopend, heeft trainer Marino Pusic nog geen nieuwe gezichten mogen verwelkomen op de training.

Wel is bekend dat FC Twente op zoek is naar aanvallende versterkingen, al wil technisch directeur Ted van Leeuwen dit niet bevestigen tegenover De Twentsche Courant Tubantia. "Op een paar clubs na die in paniek zijn, is het overal nog rustig”, erkent hij. "Als we spelers halen moeten die significant beter zijn dan die we nu al hebben."

Ferdy Druijf, spits van Jong AZ, wordt al een tijdje genoemd in de wandelgangen en de spits was in de eerste seizoenshelft goed voor liefst veertien treffers. Inmiddels is bekend dat de aanvoerder van Jong AZ verhuurd mag worden. "Maar ik ga nooit op namen en posities in”, aldus Van Leeuwen.

[google]

Volgende week zondag hervat (13 januari) hervat FC Twente de tweede seizoenshelft met een lastige uitwedstrijd tegen MVV Maastricht. Momenteel is FC Twente terug te vinden op een vierde plaats in de Keuken Kampioen Divisie, met slechts twee punten achterstand op koploper FC Den Bosch. "Qua punten ben ik tevreden over de eerste seizoenshelft, maar het veldspel moet veel beter”, is Van Leeuwen reëel.

Foto: Pro Shots

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties