Eerste elftal

Eén FC Twente-speler opgenomen in Elftal van de Maand februari

Eén FC Twente-speler opgenomen in Elftal van de Maand februari

Elke maand wordt op basis van statistieken (Opta) en stemmen van voetballiefhebbers (KPN Man of the Match) een Elftal van de Maand van de eredivisie samengesteld. In de ploeg van februari is één speler van FC Twente opgenomen: Robin Pröpper heeft een plek weten te veroveren. Dat ondanks een zeldzame matige wedstrijd van Pröpper thuis tegen FC Utrecht.

Pröpper wist in februari driemaal de nul te houden met zijn defensie en kreeg slechts één doelpunt tegen. Alleen FC Utrecht-speler Jens Toornstra wist het net te vinden tegen FC Twente. RKC Waalwijk, Excelsior en Go Ahead Eagles wisten allemaal geen doel te treffen.

De hofleveranciers van het elftal zijn Feyenoord (Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Mats Wieffer) en PSV (Sergino Dest, Jerdy Schouten en Luuk de Jong). Luuk de Jong is uitgeroepen tot de Speler van de Maand, Ruben van Bommel is het Johan Cruijff Talent van de Maand. Bekijk hieronder het volledige team.

elftal van de maand eredivisie februari 2024

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties