Eerste elftal

Eindelijk: FC Twente gaat wat doen aan slechte geluidsinstallatie in De Grolsch Veste

Eindelijk: FC Twente gaat wat doen aan slechte geluidsinstallatie in De Grolsch Veste

Het is al jaren een probleem, en eindelijk gaat FC Twente er wat aan doen: de geluidsinstallatie in De Grolsch Veste. Veel supporters hebben al lange tijd moeite om te horen wat er nou nou allemaal precies wordt gezegd door de stadionspeakers van het stadion. Ook tijdens de afscheidswedstrijd van Wout Brama was het een probleem.

"Na afloop van de afscheidswedstrijd van Wout Brama hebben we van enkele supporters klachten gekregen over het geluid in De Grolsch Veste", laat algemeen directeur Paul van der Kraan weten op de officiële website. "Presentator Erik Dijkstra en stadionspeaker Jan Bruins waren niet overal in het stadion even goed hoorbaar."

FC Twente wist al langer van het probleem, maar heeft nu eindelijk besloten er wat aan te gaan doen. "Het probleem is bekend. Het tijdelijk oplossen blijkt onmogelijk te zijn, daarom hebben we besloten om komende zomer het geluidssysteem compleet te vervangen", besluit Van der Kraan.

Aankomende zomer gaat er een grote renovatie plaatsvinden in De Grolsch Veste. Het gehele veld, inclusief de drainage, beregening en veldverwarming, gaat worden gerenoveerd. De huidige installatie dateren uit 1998, het jaar dat het toenmalig Arke Stadion werd geopend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties