Eerste elftal

Eiting maakt officieus debuut in besloten oefenwedstrijd tegen FC Emmen

Eiting maakt officieus debuut in besloten oefenwedstrijd tegen FC Emmen

Hoewel een deel van de spelers afwezig is wegens internationale verplichtingen, heeft de rest van de selectie vrijdagmiddag een besloten oefenwedstrijd afgewerkt. Joseph Oosting nam het met zijn ploeg op tegen zijn oud-werkgever FC Emmen dat afgelopen seizoen degradeerde uit de eredivisie. In Hengelo werd uiteindelijk 1-0 verloren van de ploeg uit Drenthe. Het enige doelpunt viel uit een strafschop in de 21e minuut. Het was Vlak die scoorde.

De wedstrijd was voor oosting de uitgelezen kans om Carel Eiting zijn eerste minuten te laten maken. De van FC Volendam overgenomen middenvelder startte in de basis en speelde in totaal 75 minuten mee. Het streven is om hem fit te krijgen voor de kraker tegen Ajax, de club waar hij de jeugdopleiding genoot en debuteerde in het betaald voetbal, op zondag 17 september.

Opstelling FC Twente:
El Maach, Kuster (46. Driezen), Kjolo, Van Hoorenbeeck, Geypens, Eiting (75. Kuster), Ribbers, Besslink, Van Bergen, Ünüvar (46. Sybrandy), Rots.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties