Eerste elftal

El Ahmadi: "Afketsen Zerrouki heeft goed uitgepakt voor Feyenoord"

El Ahmadi: "Afketsen Zerrouki heeft goed uitgepakt voor Feyenoord"

De Twente-supporters kunnen nog maar heel even genieten van Ramiz Zerrouki. De verdedigende middenvelder is bezig aan zijn laatste seizoen bij de Enschedese club en zal dan een nieuw avontuur aangaan. De grote vraag is welke club het gaat worden. Blijft hij in Nederland waar hij op de lijstjes staat van Ajax, PSV en Feyenoord, of acht hij zichzelf nu wel rijp genoeg voor een stap naar het buitenland?

Inmiddels is wel duidelijk dat Zerrouki zich heeft doorontwikkeld tot één van de beste verdedigende middenvelders van de eredivisie. Dit vindt ook Karim El Ahmadi die net als Zerrouki doorbrak als nummer 6 bij FC Twente. Maar wie is op dit moment de allerbeste? Een vraag waar El Ahmadi geen eenduidig antwoord op kan geven.

"Ik vind Edson Álvarez, Ramiz Zerrouki en Mats Wieffer heel goed", laat de analiste van ESPN weten in gesprek met Voetbal International. "Dan is Álvarez verdedigend de beste, maar Zerrouki heeft zich ook ontwikkeld tot een complete speler. Wieffer is natuurlijk het meest opvallend, die ontwikkelt zich stormachtig."

Feyenoord heeft tal van pogingen ondernomen om Zerrouki dit seizoen naar Rotterdam te halen. Tevergeefs, maar toen stond plotseling Mats Wieffer op. Of Feyenoord Zerrouki nu mist? "Hij had er echt wel gepast, denk ik", vervolgt El Ahmadi. "Maar ik moet zeggen dat Mats Wieffer het echt fantastisch doet. Dat hadden de meeste mensen niet zien aankomen. Dan is het eigenlijk goed uitgepakt dat hij niet gekomen is."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties