Eerste elftal

El Ahmadi vreest: "Hij zal wel wat Feyenoord-supporters achter zich aan krijgen"

El Ahmadi vreest: "Hij zal wel wat Feyenoord-supporters achter zich aan krijgen"

Allard Lindhout kreeg na de wedstrijd FC Twente - PSV de nodige kritiek te verwerken. Hij gaf Hilgers in de 25e minuut de rode kaart na een ingreep van de VAR. Volgens diverse analisten had de scheidsrechter dit zelf moeten zien, want hij stond er met zijn neus bovenop. In de 93e minuut had ook PSV met tien man verder gemoeten toen Bakayoko Van Wolfswinkel vasthield. Tot ieders verbazing mocht de aanvaller, die al geel had, blijven staan.

Het was een uiterst opmerkelijk moment waarbij Lindhout naar zijn broekzak grijpt om Bakayoko zijn tweede gele kaart te geven. Dan hoort hij waarschijnlijk iets in zijn oortje en kiest hij ervoor om de rechtsbuiten van PSV te sparen. Volgens velen een vorm van klassenjustitie en zelf presentator Jan Joost van Gangelen kan zich daarin vinden. Maar wat vinden Perez en El Alhmadi?

"Klassenjustitie is een groot woord, want het is niet van groot belang in deze wedstrijd. Maar wel voor volgende week tegen Feyenoord", aldus de gepensioneerde middenvelder die in 2010 kampioen werd met FC Twente. Maar hij had hier toch gewoon zijn tweede gele kaart moeten krijgen? Perez is het hiermee eens."Zeker weten."

Ook Karim El Ahmadi vindt het een tweede gele en dus rode kaart voor Bakayoko. Hij verwacht dat ze in Rotterdam niet zo blij zijn met de actie van Allard Lindhout. "Hij zal nu wel wat Feyenoord-supporters achter zich aan krijgen. Dit is gewoon een gele kaart en die moet je gewoon geven", besluit hij het onderwerp.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties