Eerste elftal

El Ahmadi ziet uitblinker bij FC Twente: "Hij maakt een hele goede indruk"

El Ahmadi ziet uitblinker bij FC Twente: "Hij maakt een hele goede indruk"

FC Twente kwam op vrijdagavond in de eerste twintig minuten slecht voor de dag tegen Excelsior. Al vroeg keek het op tegen een 0-2 achterstand, maar na een rode kaart voor de Kralingers draaide de Tukkers de wedstrijd om naar een 4-2 overwinning. Karim El Ahmadi zag in de eerste helft een heel matig spel van de Enschedeërs.

In de rust oordeelt de oud-speler van FC Twente over het spel van de Tukkers. "Twente speelt op vijftig procent, dit is tot nu toe de minste wedstrijd die ik hier heb gezien", vertelt El Ahmadi bij ESPN. Joseph Oosting wisselde Alfons Samspted en Mathias Kjolo al in de 29e minuut, dit hadden ook andere spelers kunnen zijn. "Hij wisselt twee spelers, maar dat hadden er zo meer kunnen zijn."

In de tweede helft draaide FC Twente de wedstrijd om door driemaal te scoren. Dit kwam mede door de aanvallende wissels van de trainer oordeelt de oud-speler. "Als je ziet met wie ze er allemaal op staan, dat zijn te veel aanvallers voor Excelsior. Het is dan gewoon wachten op de goals van FC Twente." De aansluitingstreffer werd uit een penalty gescoord, deze was volgens El Ahmadi terecht toebedeeld. "Het waren twee handen, dus het was echt een penalty."

El Ahmadi zag één echte uitblinker bij FC Twente: Younes Taha. "Hij speelde een hele goede wedstrijd vanaf rechts en viel gewoon echt goed in. Hij maakt een hele goede indruk, vorige week ook al een goede goal." De analist is dusdanig te spreken over de jonge Taha dat hij het aantrekken van een buitenspeler niet nodig vindt. "Begin van de wedstrijd zat ik nog te praten over het halen van nieuwe spelers, maar met Taha erbij hebben ze gewoon echte goede buitenspelers", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties