Eerste elftal

'El Hamdaoui enkele weken uit de running met hamstringblessure'

'El Hamdaoui enkele weken uit de running met hamstringblessure'

De komende weken kan FC Twente-trainer Gertjan Verbeek niet beschikken over Mounir El Hamdaoui. De 33-jarige spits heeft aan een actie in de bekerwedstrijd tegen SC Cambuur een hamstringblessure overgehouden, waardoor hij de wedstrijd tegen sc Heerenveen al aan zijn neus voorbij zag gaan.

[google]Volgens clubwatcher Jeroen Kapteijns van De Telegraaf is de blessure van de aanvaller niet heel ernstig, maar is de verwachting dat El Hamdaoui er wel twee tot drie weken uit ligt. Hierdoor mist de Nederlandse-Marokkaan sowieso de wedstrijden tegen sc Heerenveen (uit), AZ (thuis) en Ajax (uit).

Naast El Hamdaoui ontbreken ook Stefan Thesker en Danny Holla in Friesland. Thesker heeft aan het duel met SC Cambuur ook een blessure overgehouden en Holla heeft de hele week te kampen gehad met griep. De afwezigheid van El Hamdaoui en Thesker zal in Friesland worden opgevangen door respectievelijk Tom Boere en Thomas Lam. Laatstgenoemde ontbrak in de kwartfinale vanwege een schorsing.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties