Eerste elftal

El Maach respecteert rol Vlap: "Hij is onze dj en dat blijft hij ook"

El Maach respecteert rol Vlap: "Hij is onze dj en dat blijft hij ook"

Issam El Maach is naast keeper van FC Twente ook sfeermaker van de spelersgroep. Michel Vlap en Ricky van Wolfswinkel zullen bij velen als eerste opkomen als sfeermaker van de selectie, echter komt de doelverdediger ook in aanmerking voor deze titel. Hij houdt van een grapje, zingt graag liedjes en toen hij geblesseerd was stond hij zelfs op Vak-P.

Hij krijgt weinig speelminuten bij FC Twente, maar ondanks dat heeft hij het erg naar zijn zin bij de Tukkers. "Ik heb nog nooit zoveel plezier beleefd aan voetballen als nu bij FC Twente", vertelt hij in een interview met Tubantia. El Maach is een echte liefhebber van muziek en houdt van alle soorten muziek. Toch zal hij niet snel de muziek bij FC Twente draaien, aangezien dit de rol is van aanvallende middenvelder Vlap. "Vlap hoeft niet te vrezen hoor. Hij is onze dj en blijft dat ook. Daar moet je enig respect voor hebben.”

De reden dat de keeper zo gelukkig is, ligt vooral aan de mensen om zich heen. "Dat komt echt door de club, de mensen die er werken en het team. Er is zoveel plezier onderling en ik hou ervan om te lachen." Ook ziet hij in dat een vrolijke stemming binnen de spelersgroep, de prestaties van het team kan bevorderen. "Het is belangrijk dat het plezier in een voetbalgroep groot is. Ik presteer dan het beste en ik denk de rest van de groep ook", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties