Eerste elftal

Erik Dijkstra vindt Slot een jankende Calimero

Erik Dijkstra vindt Slot een jankende Calimero

Arne Slot is normaal de rust zelve, maar na de wedstrijd tegen FC Twente kwam het stoom uit zijn oren. Hij vond dat zijn ploeg een strafschop had moeten krijgen na de handsbal van Robin Pröpper. Die kreeg op zijn beurt een duw van Feyenoord-spits Gimenez waardoor Lindhout besloot op Pröpper de vrije trap te geven. Ook de VAR vond het niets en na afloop deed Slot voor ongeveer iedere camera zijn beklag. Dit tot verbazing van Erik Dijkstra.

"Zo werkt het toch niet in de voetballerij? Je kunt toch niet zeggen dat wat er in de 95e minuut gebeurt een slotsom is voor alles wat er daarvoor heeft plaatsgevonden? Dat is toch onzin?", aldus de man uit Glanerbrug aan tafel bij Veronica Offside.

"Ik vind Arne Slot een geweldige trainer, maar dat hij na afloop voor iedere microfoon uitgebreid zit te zeuren over het feit dat hij een penalty had moeten hebben, dan ben je wel een jankerd hoor." Is dat Calimerogedrag? "Ja, dat vond ik wel. Kom op man."

"FC Twente had ook pech met die actie van Van Wolfswinkel." Hij verwijst naar Vitesse-uit toen de VAR FC Twente een doelpunt ontnam. "Soms heb je geluk, soms zit het tegen en na 34 wedstrijden is dat altijd eerlijk verdeeld. Maar je gaat mij toch niet vertellen dat Feyenoord soms geen voordeel heeft daar in de Kuip? Dat de scheidsrechter in die heftige Kuip Feyenoord soms het voordeel geeft?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties