Eerste elftal

Extra oefenwedstrijd: FC Twente sluit 2022 af tegen sc Heerenveen

Extra oefenwedstrijd: FC Twente sluit 2022 af tegen sc Heerenveen

Op het moment van schrijven zijn de spelers van FC Twente bezig aan hun laatste nacht in Costa Rica. Op de laatste dag staat nog een training op het programma waarna de selectie terug zal vliegen naar Nederland. Na de feestdagen wordt de selectie op 27 december terugverwacht op het trainingsveld. Dan zal ook Christos Tzolis terugkeren. Hij revalideerde tot nu toe bij zijn werkgever Norwich City.

Voordat de competitie op 6 januari van start gaat, speelt FC Twente nog een extra oefenwedstrijd. Op vrijdag 30 december is sc Heerenveen de tegenstander. De wedstrijd is besloten en dus alleen toegankelijk voor de media en niet voor de supporters van beide teams.

Na de oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen wacht een zware start van de tweede seizoenshelft. Op vrijdag 6 januari hervat FC Twente de competitie met de thuiswedstrijd tegen FC Emmen. Vier dagen laten op dinsdag volgt er opnieuw een thuiswedstrijd. Dan is Telstar de tegenstander in de KNVB-beker. Opnieuw vier dagen later staat op zaterdag 14 januari de kraker Ajax - FC Twente op de agenda.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties