Eerste elftal

Fanatieke Twente-supporter boekt nu al 8(!!) hotels in Glasgow, Praag, Lille en Salzburg

Fanatieke Twente-supporter boekt nu al 8(!!) hotels in Glasgow, Praag, Lille en Salzburg

FC Twente speelt in augustus voor het eerst in 12 jaar weer in de voorronde van de Champions League. Een prestatie van formaat van de ploeg van Joseph Oosting. 19 juni komt de selectie weer samen en wordt er een begin gemaakt aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen die begint met de derde voorronde van de Champions League. Rangers FC, Slavia Praag, RB Salzburg of Lille wordt tijdens de loting op 22 juli aan FC Twente gekoppeld.

De meest fanatieke Twente-supporters zijn nu al bezig met deze wedstrijden. Eén van hen vertelt op X dat hij al hotels heeft geboekt in alle vier de mogelijke speelsteden. Omdat nog niet bekend is of FC Twente eerst uit of thuis speelt, heeft de supporter in kwestie in Glasgow, Praag, Salzburg en Lille hotelkamers gereserveerd voor zowel de week van 6 augustus en de week van 13 augustus.

FC Twente kan echter maar één club loten waardoor de supporter in kwestie straks in de maag zit met zeven onbruikbare boekingen. Maar ook daar heeft hij over nagedacht. Alle kamers die hij heeft geboekt, kan hij kosteloos annuleren. Een slimme tactiek wetende dat direct na de loting de Twente-supporters massaal jacht zullen gaan maken op de beschikbare en betaalbare hotelkamers. Dat betekent dat of de prijzen omhoog gaan en/of de kamers in het centrum razendsnel zullen zijn volgeboekt. Iets waar deze supporter zich geen zorgen meer over hoeft te maken. Hij moet alleen niet vergeten na de loting op 22 juli de zeven overige kamers te annuleren. Anders wordt het alsnog een duur grapje.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties