Eerste elftal

FC Twente All Stars met onder meer Douglas en El Ahmadi in actie tegen ALS

FC Twente All Stars met onder meer Douglas en El Ahmadi in actie tegen ALS

FC Twente All Stars speelt aankomend weekend weer een wedstrijd. Zaterdag is een combinatieteam van FC Winterswijk de tegenstander. Om 17:00 uur gaat worden afgetrapt op Sportpark Jaspers in het Gelderse dorp. De opbrengst van de wedstrijd gaat natuurlijk weer naar een goed doel.

Deze keer is Stichting ALS het goede doel. De stichting financiert wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van ALS en de aanverwante ziekten PSMA en PLS. Dit om tot een oplossing te komen voor de gruwelijke spierziekte. Bij FC Twente All Stars doen een aantal grote namen mee. Douglas, Karim El Ahmadi en Arjan van der Laan zullen op het veld verschijnen.

FC Twente All Stars speelden eerder dit jaar al een aantal wedstrijden. Zo won de ploeg van trainers Eddy Achterberg en Jan Bronkers al met 7-4 van SVBV Barchem en speelde het 5-5 gelijk tegen Raptim Legends uit Coevoerden. Over laatstgenoemde wedstrijd werd een mooie ESPN Special gemaakt. Bekijk hem in onderstaand artikel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties