Eerste elftal

FC Twente bij teams Super Sunday? "Ajax moet uit het pakket"

FC Twente bij teams Super Sunday? "Ajax moet uit het pakket"

FC Twente staat momenteel op de derde plek in de eredivisie. Met nog vijf wedstrijden in het verschiet en een ruime voorsprong op AZ lijkt het zeker te zijn van deze plaats. Dit betekent dat het mag instromen in de derde voorronde van de Champions League. Al ziet Leon ten Voorde ook iets anders waar de Tukkers bij moeten horen.

Tijdens een Super Sunday spelen alle topploegen van de eredivisie op de laatste dag van de week tegen elkaar. Een voorbeeld is een schema als PSV - Feyenoord en Ajax - AZ. De oplettende lezer ziet dat FC Twente niet onder deze topploegen valt. Ten Voorde is van mening dat dat vanaf volgend seizoen veranderd moet worden.

"Ik ben heel erg benieuwd naar de KNVB", begint hij bij De Ballen Verstand. "Waarom kom je daar nu mee?", vraagt Fardau Wagenaar. "Het is al jaren een traditie dat er een Super Sunday is. Dat is dan als Ajax, AZ, PSV en Feyenoord elkaar in onderlinge wedstrijden ontmoeten. Allen FC Twente gaat nu voor de tweede keer in drie jaar boven AZ eindigen."

AZ staat momenteel vierde in de eredivisie. Echter staat Ajax op het moment twee posities lager, zij bevinden zich op plek zes. "Ik ben benieuwd of die teams aangepast gaan worden en dus of FC Twente nu in dat super pakket zal komen. Daarvoor moet je als FC Twente bij de top drie horen, dus Ajax moet uit het pakket", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties