Eerste elftal

FC Twente blijft 'hot': Grolsch Veste zaterdag stijf uitverkocht

FC Twente blijft 'hot': Grolsch Veste zaterdag stijf uitverkocht

Aankomend weekend speelt FC Twente eindelijk weer eens een thuiswedstrijd op zaterdag. De laatste keer dat de Enschedese club een thuiswedstrijd speelde op de aangegeven favoriete speeldag is vijf maanden geleden. Op zaterdag 1 oktober was Vitesse de tegenstander. Het werd toen 3-0 voor de Tukkers door doelpunten van Brenet, Misidjan en Smal.

Komende zaterdag is sc Heerenveen de tegenstander. De Friese club is net als FC Twente bezig aan een wisselvallig 2023. Van de acht wedstrijden werden er zes verloren en twee gewonnen. FC Twente won twee van de acht wedstrijden in 2023, speelde en vier gelijk en verloor er twee. De verloren wedstrijden waren de laatste twee, dus de spelers weet wat ze zaterdag te doen staat.

Aan de supporters zal het niet liggen want de Grolsch Veste zal zaterdag tot op de laatste stoel uitverkocht zijn. Op dit moment zijn er nog maar 192 kaarten beschikbaar over 22 vakken. Heb je nog geen kaarten en wil je er zaterdag bij zijn? Klik dan hier en bestel snel één van de laatste kaarten.

Hoewel het met sc Heerenveen sportief wat minder gaat, heeft de club wel alle beschikbare kaarten weten te verkopen. Dit houdt in dat er 560 Heerenveen-supporters af zullen reizen naar Enschede. Dit meldt sc Heerenveen op de clubwebsite.

De wedstrijd wordt zaterdag afgetrapt om 21:00 uur. Dennis Higler is aangesteld als de scheidsrechter voor deze wedstrijd. FC Twente is thuis al iets meer dan zes jaar ongeslagen met Higler als leidsman. Vanuit Zeist is Richard Martens de VAR. Hij wordt geassisteerd door AVAR M. Janssen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties