Eerste elftal

FC Twente grijpt in en blokkeert kaarten voor FC Twente - Sparta

FC Twente grijpt in en blokkeert kaarten voor FC Twente - Sparta

Aanstaande zondag wordt in de Grolsch Veste de return gespeeld van de finale van de Europese play-offs. De tegenstander is dan Sparta en de wedstrijd is inmiddels volledig uitverkocht. Inmiddels worden op Marktplaats meerdere kaarten aangeboden voor deze belangrijke wedstrijd. Niet tegen de reguliere prijzen en dat heeft FC Twente doen besluiten om in te grijpen.

Kaarten die in de reguliere verkoop 20 euro hebben gekost, worden nu bijvoorbeeld aangeboden voor 60 euro. Zwarthandel volgens FC Twente. 'We zien dat kaarten play-off wedstrijd tegen Sparta op Marktplaats worden aangeboden. Het aanbieden dan wel doorverkopen van kaarten is niet toegestaan, wij zullen deze kaarten blokkeren", aldus een woordvoerder van de club tegenover de Tubantia.

Niet alleen voor de wedstrijd FC Twente - Sparta worden kaarten aangeboden via Marktplaats. Ook voor de wedstrijd van vanavond in Rotterdam zijn nog kaarten te koop tegen fikse prijzen. Ene E99 heeft twee kaarten beschikbaar gesteld voor 115 euro. Een andere Marktplaatsgebruiker lange vraagt 110 euro voor twee plekken naast elkaar.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties