Eerste elftal

"FC Twente heeft de deur voor Bosz niet definitief dicht gedaan"

"FC Twente heeft de deur voor Bosz niet definitief dicht gedaan"

Het grote nieuws van vandaag is dat Peter Bosz hoogstwaarschijnlijk niet de nieuwe trainer gaat worden van FC Twente. Er heeft een gesprek plaatsgevonden tussen de club en de trainer, maar Bosz wil op dit moment de knoop nog niet doorhakken. FC Twente kan niet veel langer wachten en voelt zich gedwongen om door te schakelen naar plan B.

Tijmen van Wissing vindt het jammer, maar snapt Bosz ook wel een beetje. "Vrijdag zei ik ook al een beetje: wat als Tottenham komt? En ik zag Heitinga na de wedstrijd tegen de Eagles. Ik kan me toch niet voorstellen dat Ajax niet bij Bosz uit gaat komen. Ik kreeg vandaag het signaal van FC Twente dat ze het beu zijn om in de wachtkamer moeten zitten en dat ze door gaan schakelen."

Maar was Bosz oprecht geïnteresseerd in FC Twente? "Ze zetten Bosz op één en Bosz heeft zelf aangegeven open te staan voor een gesprek. Als je open staat voor een gesprek, dan ben je in ieder geval geïnteresseerd. Dan kan je als Bosz FC Twente in de wachtkamer zetten omdat er betere opties kunnen komen, maar bij FC Twente vinden ze dat ze moeten doorschakelen."

De vraag is waarom hij nu geen ja wil of kan zeggen. "Ik denk dat het 'm zit in de sportieve uitdaging. Het voetbal dat hij speelt is een lust voor het oog. Ik vind het doodzonde en zou het omarmen als hij naar FC Twente gaat. Maar FC Twente moet ook een keer doorschakelen. Het is niet zo dat Bosz zijn neus ophaalt voor FC Twente en dat FC Twente niet daadkrachtig genoeg is geweest." Daarbij is er altijd nog een kans dat Bosz alsnog ja zegt. "FC Twente heeft de deur niet dicht gedaan", besluit Van Wissing bij de Oosttribune op RTV Oost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties